Juridisch advies

Onze juristen adviseren u graag in elke situatie. We werken voor particulieren en ondernemers, in grote en kleine zaken.

 • Altijd binnen 24 uur advies, vaak nog sneller;
 • Er zijn ook in het weekend juristen beschikbaar;
 • Geen hoge uurtarieven, maar één vaste prijs;
 • Maatwerk, geen standaardadviezen;
 • Schriftelijk, zodat u het rustig kunt nalezen;
 • Advies van een universitair geschoolde meester in de rechten;
 • Duidelijke taal, geen onbegrijpelijk jargon;
 • Niet tevreden? Meld het binnen vijf dagen en krijg gewoon uw geld terug.

Waar u bij een advocaat vaak dagen moet wachten op een advies en daar honderden euro’s per uur voor betaalt, doen wij dat binnen 24 uur voor een eenmalige betaling van € 89,- inclusief btw.

Wanneer is dit product geschikt voor u?

 1. U bent op zoek naar snel, uitgebreid en betrouwbaar juridisch advies;
 2. U bent bereid om te betalen voor dat advies, maar u houdt niet van hoge uurtarieven;
 3. Uw zaak kan niet worden opgelost met een simpele zoektocht op Google.

Hoe werkt het?

Het krijgen van advies is zeer simpel:

 1. U laat ons weten wat uw situatie is;
 2. Betaling gebeurt vooraf via iDEAL;
 3. Wij wijzen de vraag toe aan de meest geschikte jurist;
 4. De jurist geeft u binnen 24 uur per e-mail een uitgebreid advies.

We streven er overigens naar, om u veel sneller dan 24 uur antwoord te geven. De kans is dan ook groot, dat u vandaag nog uw antwoord ontvangt als u nu instuurt.

Wat onze klanten zeggen

Regelmatig voeren wij klanttevredenheidsonderzoeken uit. Onze klanten geven ons een gemiddeld cijfer van een 8,9 (klanttevredenheidsonderzoek juni 2014) en zeggen onder meer het volgende over ons:

John Hendriks, Maastricht:

Ik heb enkele maanden geleden mijn eerste vraag ingestuurd. Die werd dezelfde dag nog beantwoord op een professionele en duidelijke manier. Door die goede ervaring, heb ik de website aanbevolen aan vrienden en kennissen. Eergisteren had ik zelf weer een vraag, heb ik die gesteld en ook toen had ik heel snel een goed en duidelijk antwoord. Als ik ooit nog een juridische vraag heb, weet ik in elk geval waar ik moet zijn.

Sjoerd Vermeulen, Raalte:

 Top service! Ik had een vraag ingestuurd op zaterdag en die werd gewoon op zondag beantwoord! Waar zie je dat nog? Verder was het antwoord uitgebreider dan mijn vraag. Ik werd nog gewezen op een aantal punten die ik anders over het hoofd had gezien. Niets dan lof, dus dan mag je mijn naam zeker op de website zetten.

Ria van der Weerden, Alkmaar:

Toen we een probleem hadden met een keukenleverancier, hebben we eerst gezocht op internet naar informatie hierover. Toen we er zelf niet uitkwamen, zagen we dat Wet & Recht juridisch advies per vraag aanbiedt. We hebben even getwijfeld om via internet juridisch advies te vragen, maar hebben toch besloten om het te doen omdat onze rechtsbijstandsverzekeraar 5 (!) werkdagen tijd nodig zegt te hebben om te reageren op onze e-mail en ze dat niet eens waar maken. Bij Wet & Recht hebben we ‘s avonds de vraag ingestuurd en de ochtend erna hadden we al een antwoord in onze mailbox. Zelfs een vraag om verduidelijking van een bepaalde zin werd goed en uitgebreid beantwoord. Wij zijn zéér tevreden! Ik kan u Wet & Recht van ganser harte aanbevelen.

Overtuigd?

Wij zijn u graag van dienst. Laat in het vak aan de rechterkant van deze pagina een duidelijke omschrijving van uw situatie achter. Binnen 24 uur heeft u het advies in uw mailbox.

Leg uw situatie uit:

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
algemene voorwaarden
Klik op het vakje om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.