Juridische hulp nodig?


De juristen van Wet & Recht staan voor u klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze juristen helpen u graag in elke situatie. Wij werken voor particulieren en ondernemers, in grote en kleine zaken. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende juridische diensten zoals:

Juridisch advies

Wij leveren snel hoogwaardig juridisch maatwerk.

Brieven & Contracten

U kunt bij ons terecht voor het opstellen van diverse juridische stukken zoals contracten en dagvaardingen.

Onderhandelen

Wij leggen en onderhouden contacten met de wederpartij inzake o.a. juridische procedures of onderhandelingen.

Naar de rechter

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het voeren van gerechtelijke procedures.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door het leveren van hoge kwaliteit maatwerk: we gaan altijd voor het beste resultaat. Om het optimale uit elke situatie te halen, denken we strategisch met u mee, zowel op het juridische vlak, als op het praktische.

Onze juristen verdiepen zich altijd uitgebreid in elke zaak. Dat houdt in dat er veel overleg met u zal plaatsvinden, per telefoon en per e-mail. Uw wensen zullen uitgebreid worden besproken, waarbij onze jurist u exact zal vertellen wat de juridische mogelijkheden zijn.

Is in uw zaak een procedure bij de rechter nodig, dan zijn onze juristen er ook voor u. Onze jurist stelt aan de hand van uw wensen de beste processtrategie op, correspondeert met de rechtbank, bereidt u voor op de zitting en zal persoonlijk op de zitting uw standpunt voor de rechter uiteenzetten.

Van juridisch advies tot het opstellen van contracten tot procederen bij de rechter: onze juristen staan u terzijde.

Kosten

Iedere zaak is uniek, ook die van u. De kosten van onze dienstverlening zijn daarom afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. We kunnen u wel een indicatie geven:

Juridisch advies vanaf € 195,- tot € 995,-
Contracten opstellen/controleren vanaf € 295,- tot € 995,-
Procederen bij de rechter vanaf € 1200,- tot € 4950,-

Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij laten u vrijblijvend weten wat onze juristen voor u kunnen betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

De 5 redenen waarom u voor ons kiest:

Weten wat onze juristen voor u kunnen doen? Vul onderstaand formulier in.

Beschrijf uw situatie en/of geef aan wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt gerust details noemen: wij behandelen elke vraag vertrouwelijk. Bijlagen kunt u later toezenden. Na inzending laten we u geheel vrijblijvend weten wat we voor u kunnen doen.

Velden voorzien van een * zijn verplicht.
Particulier Zakelijk *
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
algemene voorwaarden *
Klik op het vakje om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen:

Wat gebeurt er na het insturen van het formulier?
Wij bekijken uw situatie en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We laten u dan geheel vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen.
Kan ik gratis juridisch advies krijgen?
Wij leveren altijd hoge kwaliteit maatwerk, waardoor het uitbrengen van een advies altijd veel tijd kost. Helaas is het daarom onmogelijk om deze dienst gratis aan te bieden. Vergeleken met andere aanbieders van juridisch advies, is onze prijs/kwaliteitverhouding echter onovertroffen.
Zijn mijn gegevens veilig?
Uw gegevens worden enkel door onze juristen gebruikt. Al uw gegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld en zijn niet toegankelijk voor derden. Is het noodzakelijk dat we een derde bij onze dienstverlening inschakelen, dan vragen wij altijd vooraf uw expliciete toestemming.
Waarin verschilt Wet & Recht van andere juridische dienstverleners?
Wij vinden dat juridisch maatwerk voor iedereen snel beschikbaar moet zijn. Onze juristen gaan direct voor u aan de slag en werken voor vooraf afgesproken bedragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Welke juristen werken bij jullie?
De kwaliteit van onze dienstverlening staat altijd voorop in onze sollicitatieprocedures. Juristen die bij ons willen werken moeten aan hoge eisen voldoen. Zo werken bij ons enkel ervaren juristen die de titel 'meester in de rechten' mogen voeren en die dus een universitaire juridische opleiding hebben voltooid. Elke jurist die bij ons werkt is tevens verplicht om zich jaarlijks bij te scholen op zijn vakgebied.
Krijg ik een vast aanspreekpunt?
Ja, u krijgt uw eigen jurist die u gedurende het proces zal bijstaan.
Heeft u een andere vraag?
Wij helpen u graag! Mail uw vraag naar . Let op: wij geven géén juridisch advies via dit e-mailadres.