Van Dinter Advocaten Over ons Medewerkers

mr. G.J.A. (Gerard) Van Dinter

Advocaat

bouw- en vastgoedrecht, handels- en ondernemingsrecht, bedrijfsovernames

Mr. Van Dinter is een veelzijdig advocaat, die zich voornamelijk bezighoudt met adviseren en procederen voor zakelijke opdrachtgevers, van grote ondernemingen tot het mkb en non-profitorganisaties. Hij vervult daarnaast een groot aantal nevenfuncties als adviseur. Ook wordt hij door zijn grote inhoudelijke kennis regelmatig gevraagd als arbiter in arbitrageprocedures.

Mr. Van Dinter is de oprichter en naamgever van het kantoor. Hij is in 1983 beëdigd als advocaat, na te zijn afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden in 1982. In 1990 is hij benoemd als partner bij het (inmiddels) grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland, Boels Zanders Advocaten, waaraan hij tot 2001 verbonden is gebleven.

Na tussen 2001 en 2009 als ondernemer werkzaam te zijn geweest in de bouw- en vastgoedsector, heeft mr. Van Dinter in 2009 Van Dinter Advocaten opgericht.

Mr. Gubbels staat ondernemers en particulieren bij in diverse juridische kwesties, met name het handels- en ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het contractenrecht.

Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht en heeft tevens gestudeerd aan de bekende Harvard University. Voordat hij zich als advocaat heeft verbonden aan Van Dinter Advocaten, is hij werkzaam geweest in het bankwezen en als zelfstandig gevestigd bedrijfsjurist.

Mr. Gubbels schrijft tevens met regelmaat juridische adviezen en artikelen voor onder meer de betaalde adviesbrieven van Indicator, ondernemersplatforms Sprout en Higherlevel en voor technologiewebsite Frankwatching.

mr. B.G.N. (Bart) Gubbels

Advocaat

handels- en ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht

mr. J.F.G. (Justus) Godart

Advocaat

handels- en ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, bestuursrecht

Mr. Godart adviseert en procedeert in de algemene (inter)nationale civiele rechtspraktijk. Zijn aandachtsgebieden zijn het handels- en ondernemingsrecht, het contractenrecht en het arbeidsrecht. Tevens heeft mr. Godart ruime ervaring in het bestuursrecht.

Voorheen heeft mr. Godart gewerkt bij een aantal grote rechtsbijstandsverzekeraars. In 2004 is hij als advocaat beëdigd en heeft hij de algemene praktijk gevoerd. Tussen 2014 en 2016 heeft hij als beleidsadviseur gewerkt bij een tweetal grote gemeentes. In augustus 2017 is hij opnieuw beëdigd als advocaat en heeft hij zich verbonden aan Van Dinter Advocaten.

Mr. Bonten voert een adviespraktijk op het gebied van het ondernemingsrecht (met name het intellectueel eigendomsrecht) en de algemene civiele praktijk.

Zij studeerde Nederlands Recht en European Law School aan de Universiteit van Maastricht en behaalde in 2010 haar master Handels- en Ondernemingsrecht. In het laatste jaar van haar opleiding studeerde ze aan de University of British Columbia ("UBC") in Vancouver, Canada.

Na haar afstuderen, deed mr. Bonten ervaring op als bedrijfsjurist bij diverse internationale bedrijven. Ze heeft zich bekwaamd in het intellectueel eigendomsrecht ten behoeve van de entertainmentbranche, waarin zij tevens parttime als bedrijfsjurist werkzaam is. Mr. Bonten adviseert diverse landelijk en internationaal bekende artiesten.

mr. J.W.A. (Jacqueline) Bonten

Medewerker

intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, handels- en ondernemingsrecht