vda

Over ons

Wet & Recht is onderdeel van Van Dinter Advocaten, een groeiend advocatenkantoor gevestigd in Roermond. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Veel juridische informatie hebben we daarom voor u gratis toegankelijk gemaakt.

Vaak zijn juridische problemen echter zo specifiek en omvangrijk dat ze niet op te lossen zijn met algemene informatie. In die gevallen bieden we bijstand op maat aan: onze advocaten adviseren, controleren en procederen voor u.

Van Dinter Advocaten richt zich op zakelijke opdrachtgevers, van (beursgenoteerde) grote ondernemingen tot het mkb en van non-profitorganisaties tot overheden. Van Dinter Advocaten staat tevens (vermogende) particulieren bij.

Onze advocaten

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor zakelijke en particuliere cliƫnten. Onze advocaten hebben elk hun eigen interessegebieden en specialismen, waardoor we u kunnen bijstaan in alle voorkomende gevallen.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, doelgerichtheid, dienstbaarheid en proactiviteit. Met die insteek, bouwen onze advocaten met onze zakelijke klanten een langdurige relatie op.

Onze advocaten zijn verder onder meer actief als:

  • Juridisch auteur bij Frankwatching, voor de juridische gevolgen van technologische ontwikkelingen.
  • Juridisch expert bij Sprout, website en magazine van MT Mediagroep voor (startende) ondernemers.
  • Columnist bij Higherlevel, ondernemersplatform gefinancierd door de Rijksoverheid.
  • Juridisch auteur bij Indicator, uitgever van betaalde adviesbrieven aan ondernemers.

Externe adviseurs

Van Dinter Advocaten onderhoudt tevens nauwe contacten met andere adviseurs zoals hoogleraren, fiscalisten en accountants. Zo is het mogelijk om uw juridisch probleem vanuit alle relevante invalshoeken te bekijken. Alle specialistische kennis die noodzakelijk is voor het tot een goed einde brengen van uw zaak, hebben wij binnen handbereik.