Onze dienstverlening - Ondernemers

De dienstverlening van ons kantoor is voornamelijk gericht op zakelijke cliënten. Wij kunnen u als ondernemer op elk rechtsgebied bijstaan. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende juridische diensten zoals:

Advies

Wij leveren snel hoogwaardig juridisch maatwerk.

Brieven & Contracten

Veel cliënten laten ons hun contracten opstellen. Ook stellen we andere zakelijke stukken op, van algemene voorwaarden tot sommatiebrieven.

Onderhandelen

Onze advocaten helpen u graag met het uitonderhandelen van een overeenkomst en met schikkingsonderhandelingen.

Naar de rechter

Blijkt een gunstige schikking niet mogelijk? Dan procederen we voor u bij de rechter.

Werkwijze

De werkwijze van ons kantoor kenmerkt zich door het leveren van hoge kwaliteit maatwerk: we gaan altijd voor het beste resultaat. Om het optimale uit elke situatie te halen, verdiepen onze advocaten zich altijd uitgebreid in elke zaak.

Wij zijn van mening dat onze toegevoegde waarde duidelijk moet zijn. Door die instelling realiseren we met de meeste ondernemers een langdurige zakelijke relatie. Ons cliëntenbestand is divers: van grote ondernemingen met een miljoenenomzet, tot zzp'ers.

Tarieven

Ons kantoor hanteert een tarief dat afhankelijk is van de zaak en van de ervaring van de behandelend advocaat. Natuurlijk is het altijd mogelijk om vrijblijvend een prijsopgave te vragen.

Contactformulier

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Velden voorzien van een * zijn verplicht.

Vul a.u.b. uw bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.