Advies: Algemeen

Algemeen – ParticulierenOndernemers – Verenigingen en stichtingenTarieven

 

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan!

 

[contact-form-7 id=”3631″ title=”Zonder titel.”]

 

Waarom kiest u voor Wet & Recht?

Lage kosten

Hoge juridische kosten, daar zit u niet op te wachten. Wij hanteren lage tarieven, die ongeveer de helft goedkoper zijn dan andere juridische dienstverleners. Dat kan doordat we geen duur kantoorpand met marmeren vloeren hebben en besparen op overheadkosten.

Vooraf duidelijkheid in de kosten

Door ons unieke concept is het vooraf duidelijk wat de kosten voor de dienstverlening zullen zijn. Geen verrassingen achteraf dus, dat is wel zo prettig!

Deskundigheid

Ondanks dat de kosten voor onze dienstverlening laag worden gehouden, mag u hoge kwaliteit verwachten. Wij werken enkel met juristen die zich ‘meester in de rechten’ mogen noemen en dus universitair zijn afgestudeerd.

Snelheid

U zit met een juridische vraag of een juridisch probleem en wilt zo snel mogelijk weten waar u staat. Wij begrijpen dat: we zorgen ervoor dat uw aanvraag snel en doeltreffend wordt opgepakt. Goed, goedkoop én snel, daar gaan wij voor.

 

Hoe werkt het?

1. U stuurt uw aanvraag of probleem via het onderstaande of bovenstaande contactformulier toe;

2. U krijgt binnen 24 uur een prijsopgave (en indien van toepassing ook de oplevertijd) voor de gewenste service. Wij hanteren gunstige tarieven vergeleken met andere juridische dienstverleners!

3. Gaat u akkoord, dan bevestigt u ons dat per e-mail en maakt u het bedrag over naar 1778.35.648 ten name van WR Media (IBAN: NL02RABO0177835648);

4. Zodra de betaling binnen is wordt de zaak toegewezen aan een van onze juristen en wordt gestart met de werkzaamheden.

 

Contactformulier

[contact-form-7 id=”3631″ title=”Zonder titel.”]