Wet & Recht Juristen Over ons Het kantoor

Mr. B.G.N. (Bart) Gubbels

arbeidsrecht, ondernemingsrecht, civiel recht

Het kantoor

Standaard is niet goed genoeg, kwaliteit betaalt zich altijd terug.

Bart staat ondernemers en particulieren bij in diverse juridische kwesties, met name in de algemene civiele praktijk, het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht.

Zijn aanpak kenmerkt zich doordat hij gericht naar een goede en snelle oplossing van het probleem toewerkt. Dat kan betekenen dat er geprocedeerd moet worden, echter, dat is altijd een middel en nooit een doel.

Bart studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens zijn studie heeft hij tevens gestudeerd aan Harvard University in de Verenigde Staten. Na zowel in het bankwezen als in de advocatuur ervaring te hebben opgedaan, richtte hij in 2012 Wet & Recht Juristen op.

Ook voor juridische problemen is voorkomen beter dan genezen.

Jacqueline voert een adviespraktijk op het gebied van het ondernemingsrecht (met name het intellectueel eigendomsrecht) en de algemene civiele praktijk.

Zij onderscheidt zich met het opstellen van goed onderzochte en praktisch toepasbare adviezen.

Jacqueline studeerde Nederlands Recht en European Law School aan de Universiteit van Maastricht en behaalde in 2010 haar master Handels- en Ondernemingsrecht. In het laatste jaar van haar opleiding studeerde zij aan de University of British Columbia ("UBC") in Vancouver, Canada.

Na haar afstuderen, deed Jacqueline ervaring op als bedrijfsjurist bij diverse internationale bedrijven.

Mr. J.W.A. (Jacqueline) Bonten

civiel recht, ondernemingsrecht, IE-recht